wo 15 apr '20 20:15 - 22:25
Cocktail van emoties, meningen en onthullingen

Cocktails

Vincent Croiset, Tijn Docter e.a.
wo 15 apr '20
20:15 - 22:25
 • wo 15 apr '20
  20:15 - 22:25
  Theaterzaal
  Geannuleerd, nieuwe datum volgt
 • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Cocktails is de opvolger van de goed ontvangen toneelvoorstelling Wijn. In een verhaal dat zowel spannend als humoristisch is, laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap.
 

Tijdens een heerlijke avond aan het strand, Mojito of Margarita in de hand, neemt het leven van vijf vrienden plots een onverwachte en ingrijpende wending. Eén die de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef stelt! In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een heel ander licht te staan.

Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel? Cocktails is een tragikomedie van de makers van Wijn over kwetsbaarheid, veerkracht en solidariteit.

Schrijver Walkate heeft gezorgd voor scherpe, vileine dialogen die niet alleen de lach aanjagen, maar waar je tegelijkertijd de pijn onder voelt.

De Telegraaf over Wijn in 2018

Credits

 • Tekst: Philip Walkate
 • Regie: Victor van Swaay
 • Spel: Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie