zo 23 mei '21 14:30 - 15:45
Beleef dit Koningsavontuur

Koning van Katoren (8+)

Nationaal Jeugd Musical Theater
zo 23 mei '21
14:30 - 15:45
  • zo 23 mei '21
    14:30 - 15:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Momenteel zijn er geen tickets beschikbaar. Word je graag geïnformeerd wanneer er tickets beschikbaar zijn? Meld je dan aan voor de wachtlijst.

--

Beleef het spannende avontuur Koning van Katoren als familiemusical in het theater.

Het land Katoren heeft al zeventien jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed, wordt het land bestuurd door zes zure ministers die niets doen om een nieuwe koning te vinden. Dan verschijnt de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden. De ministers verzinnen dat hij zich moet bewijzen met een aantal onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden en het land weer gelukkig te maken.

Spannend avontuur
Beleef nu het superspannende avontuur Koning van Katoren als familiemusical in het theater. Naar het beroemde boek van Jan Terlouw. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Kruistocht in Spijkerbroek. In Koning van Katoren zijn enkele volwassen professionals te zien, samen met een groep talentvolle kinderen en jongeren van het Nationaal Jeugd Musical Theater.

Entreeprijzen
Volwassen € 18,50 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket)
T/m 12 jaar € 16,50 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket)

Zicht voor kinderen
Houd er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn.

Wedstrijd i.s.m. de bibliotheek Uden ( 8 t/m 15 jaar)

Tijdens de voorstelling moet de weesjongen Stach zeven schijnbaar onmogelijke opdrachten uitvoeren om koning te kunnen worden van Katoren. Heb jij een goede speurneus en lijkt het jou leuk om zeven challenges op te lossen in de bibliotheek? Haal dan vanaf 17 februari een opdrachtenboekje op in de bibliotheek Uden. Je hebt dan 7 weken de tijd om de challenges juist uit te voeren en op te lossen. Je kunt je boekje inleveren tot vrijdag 3 april. Onder de goede inzendingen verloten de bibliotheek 2 x 2 gratis tickets voor de voorstelling!


KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie