wo 7 apr '21 20:30 - 22:00
Vileine paringsdans met het leven

Yvonne van den Eerenbeemt

Yvonne n la banda Famillia
wo 7 apr '21
20:30 - 22:00
  • wo 7 apr '21
    20:30 - 22:00
    Kleine Zaal geplaceerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Show vol humor, fluwelen liedjes en briljant acteerwerk! Yvonne is een groot talent en grijpt je bij de kladden. Een absolute aanrader! 

"Beeldend geschreven. Een talent." (NRC)
"Ontroerend… Lachwekkend… Herkenbaar." (Haarlem XL)
"Acteerwerk van de bovenste plank." (Haarlems Dagblad)

Yvonne is een begenadigd actrice (Klikbeet), veelzijdige zangeres en slimme cabaretier. Na het behalen van de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2014, debuteerde Yvonne met SIRENE, waarin ze avond na avond het brandalarm door de theaters liet loeien. Een voorstelling én ontruimingsoefening voor het theater ineen. Zo maakte een groot publiek op ludieke wijze kennis met de warmbloedige Limburgse furie.

Nu is Yvonne te zien met BRONST. Als BRONST een natuurdocumentaire zou zijn, dan was Yvonne de paradijsvogel. En paradijsvogels maken rare sprongen, zeker als ze zich willen voortplanten. BRONST gaat over dierlijke driften. Over de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat.
BRONST
 is een vileine paringsdans met het leven. Een race tegen de biologische klok. Met wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. Want uiteindelijk is het eten of gegeten worden.

Van den Eerenbeemt is scherp en neemt geen blad voor de mond. Ze voelt op een briljante manier het publiek aan.

Theaterparadijs (****)
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie