zo 5 apr '20 20:15
Het eeuwenoude verhaal in het nu

The Soul Preacher

The Legends
zo 5 apr '20
20:15
  • zo 5 apr '20
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Laat je meenemen in de wereld van soul en geniet van de nummers van de grootste soullegendes ooit bestaan. Samen verkondigen deze nummers het wereldbekende verhaal over de laatste dagen van Jezus. Intens, opzwepend en fantastisch! 

The Soul Preacher. Een intense en opzwepende theatershow die het verhaal vertelt over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus. Een verhaal waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen.

Soullegendes als Ray Charles, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Sam Cooke, James Brown en Stevie Wonder schreven prachtige soul- en gospelsongs. Samen vertellen deze songs het verhaal van The Soul Preacher, een klassiek verhaal geplaatst in de wereld anno nu. Een rauwe wereld vol spanning, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde.

The Legends, die eerder furore maakte met succesvolle producties als It’s a Man’s World! en I’m a Soulman, treden wederom op met Nederlands beste soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum. Dit keer versterkt met de indrukwekkende rockzanger Martin van der Starre, die eerder te zien was in Jesus Christ Superstar en Woodstock the Story. Samen met stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher en de beste soulband van Nederland is The Soul Preacher een wervelende voorstelling die gegarandeerd niemand onberoerd laat!