za 4 apr '20 20:15
De laatste nacht van Marilyn Monroe

Goodbye, Norma Jeane

Brigitte Heitzer, Soy Kroon e.a.
za 4 apr '20
20:15
  • za 4 apr '20
    20:15
    Theaterzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Met uitblinkende acteurs, mooie muziek en een ijzersterk script over één van de bekendste vrouwelijke iconen ooit bestaan is Goodbye, Norma Jeane een musical die meer dan de moeite waard is. Een aanrader! 

Marilyn Monroe. Een actrice. Een wereldberoemd icoon. Een begeerd sekssymbool. Een turbulent leven. En een dood waarover nog altijd de meest bizarre verhalen rondgaan. Want wat gebeurde er nu echt op 5 augustus 1962?

Het is 1984. Henri Mortensen, een jonge en ambitieuze journalist, belt ergens in Europa aan. Een vrouw van 58 opent de deur en stelt zich voor als Jane Edwards, maar de jongeman weet wel beter: de vrouw die voor hem staat is Norma Jeane Baker. Ooit beroemd als Marilyn Monroe, de vrouw waarvan iedereen denkt dat ze 22 jaar eerder, op 5 augustus 1962, is overleden. Verbijsterd laat de vrouw de jongeman binnen. Ze is bang dat haar geheim bekend zal worden en doet alles om hem te overtuigen het verhaal niet te publiceren.

Goodbye, Norma Jeane is een verhaal met mooie muziek, waarin de grens van fictie en werkelijkheid vaag lijkt of wellicht niet eens bestaat. Deze musical is de moeite van het bezoeken absoluut waard!

Musicalsites.nl
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie