do 2 apr '20 20:15 - 22:45
Opnieuw een ongekende rollercoaster

Showponies 2

De Alex Klaasen Revue
do 2 apr '20
20:15 - 22:45
  • do 2 apr '20
    20:15 - 22:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

'Wat heb ik nu toch allemaal voorbij zien komen?' Dat is de grote vraag wanneer je Showponies 2 hebt gezien. Een ongekend grappige en bizarre opvolger de supersuccesvolle voorstelling Showponies.

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario.

Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2 opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met de volgende cast: Kelvin Wormgoor, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2 staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt. Je gaat genieten van Alzheimer de musical, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch Zwanenmeer-ballet, een depressieve nar, een acht stemmige jodel-symfonie en nog veel meer.

De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter en het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes. En wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, dat mag je helemaal zelf bepalen. Je bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick. Speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf en voor iedereen die verrast wil worden. En vooruit... ook voor Johan Derksen.