Omdat een feest moet knallen

Het grote Mad Sience Theaterfeest (6+)

Mad Science
zo 29 mrt '20
13:30

Laat je verbazen door de professoren van Mad Science. Een interactieve voorstelling die de kinderen vol enthousiasme achterlaat!

Mad Science Nederland bestaat 15 jaar en dat willen ze vieren met hun grootste show ooit! Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap.

Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken! Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Knallen doet het sowieso!

De makers van Mad Science verbazen kinderen, dagen ze uit én maken ze slimmer. Meer dan 200 professoren brengen jaarlijks 300.000 kinderen door heel Nederland in aanraking met het leukste van de wetenschap en techniek. Veelal op scholen, maar nu ook in het theater!

Kom verkleed

De professoren nodigen alle jonge bezoekers uit om verkleed als wetenschapper naar het theater te komen! Na de voorstelling is er in de foyer nog een leuke wetenschapexperience!

Hou je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?
 

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!

Onderdeel van:
Kinderserie