di 26 mei '20 20:15 - 22:05
Feelgood komedie vol herkenbare situaties

Mijn man begrijpt mij niet

Victoria Koblenko, Anouk Maas & Tanja Jess
di 26 mei '20
20:15 - 22:05
  • di 26 mei '20
    20:15 - 22:05
    Theaterzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.Een hilarische komedie vol herkenbare situaties. Bomvol zwarte humor, vriendschap en ontroering.

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus Help, mijn man begrijpt me niet. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?

Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.

Topactrices

Deze bekende actrices hebben hun sporen verdiend met rollen in hitseries, films en theaterproducties als GTST, Van God Los, Fame, Annie, Evita, Baantjer en Mees Kees.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie