do 12 mrt '20 20:15
Indrukwekkend en rauw

Tonio

Porgy Franssen, Jacqueline Blom e.a.
do 12 mrt '20
20:15

Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende, rauwe bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21- jarige zoon Tonio, is nu bewerkt voor theater.

In deze voorstelling staat de zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven centraal. Hoe kun je elkaar blijven vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Waar de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies de ouders uit elkaar of zijn ze in staat elkaar te troosten?

Met o.a. Porgy Franssen, Jacqueline Blom en Lisa Zweerman. Naar de roman van A.F.Th. van der Heijden. Bewerking en regie: Ignace Cornelissen.

Gratis inleiding (aanvang 19.00 uur)
In samenwerking met de Bibliotheek Uden organiseren we een gratis te bezoeken inleiding voor deze voorstelling, deze wordt verzorgd door een theaterwetenschapper en enkele acteurs. Er wordt dieper ingegaan op de keuze voor het stuk, de bewerking, regie en de acteurs. Ook wordt er stilgestaan bij hoe de voorstelling Tonio tot stand kwam en welke uitdagingen dit opleverde. 

Met gratis te bezoeken inleiding.