zo 8 mrt '20 13:30 - 16:00
Een adembenemende, magische voorstelling voor de hele familie

Doornroosje de Musical (4+)

Sita Vermeulen, Titus & Fien e.a.
zo 8 mrt '20
Vanaf 13:30
 • zo 8 mrt '20
  13:30 - 14:45
  Theaterzaal
 • zo 8 mrt '20
  16:00 - 17:15
  Theaterzaal
 • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Doornroosje is een adembenemende, magische voorstelling voor de hele familie. Boordevol aanstekelijke liedjes en vrolijke dansjes.

Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken. Ook zij keren natuurlijk terug in deze sprookjesvoorstelling.

Het verhaal
In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

Hou je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd!