(over)leven met pubers

Tis Hier Geen Hotel

Ellen Dikker, Dianne Liesker & Hanneke Drenth
do 9 apr '20
20:15

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer en een complete chaos in de slaapkamer... Het leven met opgroeiende pubers is alles behalve saai! 

Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En je aanwezigheid als ouder wordt louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen. In deze voorstelling laten cabaretiers Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren je pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit; ook met heel veel wijn.

Tis Hier Geen Hotel is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over het (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

Onderdeel van:
Cabaretpakket