wo 10 feb '21 20:15 - 21:55
(over)leven met pubers

Tis Hier Geen Hotel

Ellen Dikker, Dianne Liesker & Hanneke Drenth
wo 10 feb '21
20:15 - 21:55
  • wo 10 feb '21
    20:15 - 21:55
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst, je ontvangt dan van ons een bericht wanneer er tickets beschikbaar zijn.

--

Deze voorstelling is uitverkocht. Word je graag geïnformeerd wanneer er tickets vrijkomen? Laat jezelf dan op de wachtlijst plaatsen.


Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer en een complete chaos in de slaapkamer... Het leven met opgroeiende pubers is alles behalve saai! 

Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En je aanwezigheid als ouder wordt louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen. In deze voorstelling laten cabaretiers Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren je pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit; ook met heel veel wijn.

Tis Hier Geen Hotel is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over het (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie