vr 28 feb '20 20:30 - 22:20
Keltische beleving die je niet mag missen!

Rapalje

Still into Folk
vr 28 feb '20
20:30 - 22:20
  • vr 28 feb '20
    20:30 - 22:20
    Kleine Zaal geplaceerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Vuurspuwende doedelzak, gevoelige ballades, stampende reels. Deze muzikale reis wordt een ware Keltische beleving die je niet mag missen!

Into Folk in een nieuwe jas, of liever gezegd, een nieuwe kilt. Vuurspuwende doedelzak, gevoelige ballades, stampende reels. Deze muzikale reis wordt een ware Keltische beleving die je niet mag missen! Al jaren zijn ze op strooptocht langs festivals, clubs en theaters en met deze show laten ze je meevaren met één van hun reizen.

Opzwepend
Meer dan twintig jaar na het verschijnen van de eerste album Into Folk, is het tijd voor een heruitgave. Niet alleen op plaat, maar ook op de planken. Klassiekers als Wat Zullen We Drinken, Raggle Taggle Gypsy en Whisky in the Jar zijn zo mogelijk nog opzwepender dan ooit te voren. Na de pauze word je meegevoerd door de nummers op het nieuwe album Scotland’s Story, waarbij we samen muzikaal de geschiedenis van Schotland beleven.

Klassiekers als Wat Zullen We Drinken, Raggle Taggle Gypsy en Whisky in the Jar zijn zo mogelijk nog opzwepender dan ooit te voren.