za 15 feb '20 20:30 - 22:55
De grootste hits uit Ierland, met Mister Eurovision!

Best of Ireland

Met special guest Johnny Logan
za 15 feb '20
20:30 - 22:55

Twee uur lang krijg jij het beste voorgeschoteld uit de Ierse muziekgeschiedenis, onder andere vertolkt door niemand minder dan Mister Eurovision, Johnny Logan.

In Best of Ireland hoor je de populaire traditionele folksongs en hun verhalen, als ook songs van hedendaagse Ierse artiesten. Want ook in de huidige Ierse muziek zijn hun roots terug te horen. Ierse artiesten verkochten wereldwijd vele miljoenen albums en hebben ook in ons land een bijzondere trouwe schare fans. Twee bijzondere Ierse topvocalisten komen over uit Ierland en brengen samen met hun uitgebreide band, met natuurlijk de traditionele banjo en viool, een gevarieerd twee uur durend programma, met passie en energie gebracht, het plezier straalt eraf!

Special guest in deze editie van Best of Ireland is niemand minder dan Mister Eurovision, Johnny Logan. De meest succesvolle Eurovisie Songfestival deelnemer ooit. Johnny Logan won het Eurovisie Songfestival tweemaal, als enige deelnemer ooit, met de hits What's Another Year (1980) en Hold me now (1987). Ook schrijf hij later het winnende Why me (1992).

Met songs van o.a.: The Dubliners, Dolores Keane, Van Morrison, The Pogues, U2, The Corrs, maar ook Ed Sheeran en Snow Patrol.

Entreeprijs

€ 34,- (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)

Let op: dit is een sta-concert. Er zullen een beperkt aantal zitplaatsen zijn (krukken), deze zijn niet te reserveren.