za 15 feb '20 20:30 - 22:55
De grootste hits uit Ierland, met Mister Eurovision!

Best of Ireland

Met special guest Johnny Logan
za 15 feb '20
20:30 - 22:55

Twee uur lang krijg jij het beste voorgeschoteld uit de Ierse muziekgeschiedenis, onder andere vertolkt door niemand minder dan Mister Eurovision, Johnny Logan.
Ook kun je genieten van folksongs met hun verhalen en hedendaagse popnummers. Zo hoor je muziek van artiesten als The Corrs, The Kelly Family, The Dubliners en U2. Maar ook van Ed Sheeran, Snow Patrol en Chris De Burgh.

In Best of Ireland hoor je de populaire traditionele folksongs en hun verhalen, als ook songs van hedendaagse Ierse artiesten. Want ook in de huidige Ierse muziek zijn hun roots terug te horen. Ierse artiesten verkochten wereldwijd vele miljoenen albums en hebben ook in ons land een bijzondere trouwe schare fans. Twee bijzondere Ierse topvocalisten komen over uit Ierland en brengen samen met hun uitgebreide band, met natuurlijk de traditionele banjo en viool, een gevarieerd twee uur durend programma, met passie en energie gebracht, het plezier straalt eraf!

Special guest in deze editie van Best of Ireland is niemand minder dan Mister Eurovision, Johnny Logan. De meest succesvolle Eurovisie Songfestival deelnemer ooit. Johnny Logan won het Eurovisie Songfestival tweemaal, als enige deelnemer ooit, met de hits What's Another Year (1980) en Hold me now (1987). Ook schrijf hij later het winnende Why me (1992).

Entreeprijs
€ 34,- (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)

Dit concert vindt plaats in de Evenementenzaal, er zijn zitplaatsen beschikbaar op onze tribune (deze zijn niet vooraf te reserveren).