wo 22 jan '20 20:30 - 21:45
Eindelijk in Nederland

Jens Dendoncker

Bang van Dendoncker
wo 22 jan '20
20:30 - 21:45
  • wo 22 jan '20
    20:30 - 21:45
    Kleine Zaal geplaceerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Eindelijk is deze award-winnende cabaretier te zien in de Nederlandse theaters. Wij kunnen alvast verklappen, het was het wachten waard!

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak, een succesvolle tour in België en een Emmy Award-winnend TV-programma, is het voor deze aimabele Belg tijd om de Nederlandse podia te bestormen. Op de Vlaamse televisie is Jens niet meer weg te denken. Zijn verschijning in Hoe Zal Ik Het Zeggen?, Beste Kijkers en De Slimste Mens Ter Wereld maakten van Jens een bekendheid die al tot over de Nederlandse grens reikt. In Nederland debuteerde Jens op Lowlands. Met zijn hoge aaibaarheidsfactor, ijzersterke grappen en geloofwaardig spel overtuigde hij meteen het publiek. In Vlaanderen speelde Jens met Bang van Dendoncker direct voor uitverkochte zalen en nu is hij eindelijk in Zuid-Nederland te zien met zijn met vier sterren bekroonde debuut.

Brutaal en grofgebekt maar wel een klein hartje, vlotte interacties met het publiek en ..een karrenvracht stevige grappen en oneliners

De Standaard (****)