do 16 jan '20 20:15
The All Singing & Dancing Extravaganza

The Magic of Jeans

Heartbeat
do 16 jan '20
20:15

The magic of Jeans is een feest voor jong & oud! Mis het niet en maak het mee: het ritme van deze All Singing & Dancing Extravaganza. Feel the rhythm of your heart, feel the Heartbeat of The Magic of Jeans!

Voel het ritme van de allernieuwste show van The Magic of Jeans: Heartbeat. Een theaterconcert met de hits van toen in een nieuw, hip jasje en met de hits van nu; je kunt niet meer stil blijven zitten! Een spetterende live band neemt je samen met een geheel nieuwe cast mee op een muzikaal avontuur.

Voor jong & oud
Hele generaties groeiden op met Jeans. Is het niet geweldig dat de fans van het eerste uur, nu hun kinderen en zelfs kleinkinderen meenemen naar de voorstellingen? The magic of Jeans is een feest voor jong & oud! Mis het niet en maak het mee: het ritme van deze All Singing & Dancing Extravaganza. Feel the rhythm of your heart, feel the Heartbeat of The Magic of Jeans!

Een theaterconcert met de hits van toen in een nieuw, hip jasje én met de hits van nu; je kunt niet meer stil blijven zitten!