Nieuwe belevenissen in het verzorgingshuis

Hendrik Groen

Zolang er leven is
di 14 apr '20
20:15

Eindelijk terug in het theater! Hendrik Groen - Zolang er leven: een supergrappige en ontroerende voorstelling over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Met Beau Schneider in de hoofdrol! 

De knuffelbejaarde van Nederland komt terug naar het theater! Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is. Met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken; van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling. Met Beau Schneider (bekend van GTST) in de hoofdrol, omdat er - zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt - "in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit".

Van De dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond strak uitverkocht.

Extra leuk!

In Hendrik Groen - Zolang er leven is zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers mee. Wil jij jouw koor aanmelden? Mail naar: hendrikgroen@bostheaterproducties.nl.

 

Verbeeldingsrijke voorstelling met aandoenlijke bejaarden
Trouw (**** )