vr 27 dec '19 13:30 - 15:30
Schattige handpoppen en kleurrijke decors

Peppa Pig (2+)

Verrassingsfeest!
vr 27 dec '19
13:30 - 15:30

Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Het wordt een heel bijzondere dag... Mama Big en Papa Big hebben een grote verrassing.

Ga op bezoek bij het liefste varkentje en al haar vriendjes in deze verrassende familiemusical. Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Het wordt een heel bijzondere dag... Mama Big en Papa Big hebben een grote verrassing. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie. Na de voorstelling is er een meet & greet met Peppa!

Nieuwe meezingliedjes
Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical Verrassingsfeest! met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen.

Versier jouw feesthoedje
Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en versier in de Peppa Pig-knutselhoek jouw eigen feesthoedje voor het vrolijke verrassingsfeest van Peppa.

Meet & greet

Na afloop komt Peppa naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel!

Hou je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!

Onderdeel van:
Kinderserie

Na afloop komt Peppa naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel!