Moord in Markant - The Gamemaster

Create Studios
wo 28 sep '22 19:00 - 21:30
wo 28 sep '22
19:00 - 21:30
  • wo 28 sep '22
    19:00 - 21:30
    Foyer Groot
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een moordmysterie, dat klinkt spannend en geheimzinnig tegelijk. Sterker nog: dat is het ook! Ben je goed met puzzels en met codes? Kun je ook logisch nadenken? En schuilt er een rechercheur in je? Dan zou jij deze avond wel eens de ‘Moord in Markant Uden - The Gamemaster’ op kunnen lossen.

Hoe werkt het? Stel een team samen van minimaal twee en maximaal zes personen. Kom met dit team naar Markant Uden en probeer gezamenlijk uit te zoeken wie deze avond de dader is. Een combinatie van Escape Room en Cluedo. Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan?

The Gamemaster
Ondanks zijn succes leed The gamemaster een leven als een kluizenaar. Maar daar kwam verandering in. Op 5 september ontvingen genodigden een uitnodiging om tijdens een feest naar het nieuwste spel van The Gamemaster te komen kijken. Een unicum aangezien hij zijn spellen liever geheim hield. Het feest zou plaatsvinden in het café van zijn opa en beginnen om 20.30 met een binnenkomst en een drankje en de presentatie van het spel zou om 22.00 beginnen. The Gamemaster begon exact om 22.00 met zijn presentatie maar stortte vrijwel direct naar de grond......

Avondvullend programma incl. luxe hapjes

Zaal open: 18.30 uur, Aanvang: 19.00 uur