Feestelijke Seizoensopening

Diverse artiesten
Geniet van voorproefjes uit het nieuwe theaterseizoen
zo 9 okt '22 20:15
zo 9 okt '22
20:15
  • zo 9 okt '22
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Heerlijk! Na de zomer begint het gloednieuwe theaterseizoen! En dat vieren we! Met een sfeervolle seizoensopening. Een seizoensopening waarin we terugkijken naar 25 jaar Markant Uden, maar vóóral vooruitkijken. Uiteraard doen we dat met voorproefjes uit het nieuwe seizoen, maar we laten je ook graag kennis maken met het Markant van de toekomst. Hoe? Dat zie je op zondagavond 9 oktober.

Uit het seizoen 2022-2023 hebben een aantal pareltjes geselecteerd. Zij geven die avond een alvast een fantastisch voorproefje op hun show voor slechts € 5,00 (excl. € 1,95 ticketkosten). We ontvangen je met een heerlijke kop koffie of thee en tijdens de pauze trakteren we op een feestelijk drankje met wat lekkers. Wie er tijdens deze avond zullen optreden kunnen we nog niet verklappen. Maar… we beloven je een bijzondere, humoristische avond waar ook de muziekliefhebber blij van wordt! Binnenkort maken wij meer bekend over de artiesten die tijdens de opening aanwezig zijn. Wil je er hoe dan ook bij zijn? Reserveer dan nu alvast je tickets!

Seizoensopening - familievoorstelling
Op zondagmiddag 9 oktober vieren we de start van het nieuwe seizoen óók voor de hele familie, met een leuke familievoorstelling waarin je kennismaakt met de allerleukste theatervrienden uit het nieuwe seizoen. Klik hier voor meer informatie.