De Kleine Prins - minimusical (6+)

Judith Koch, Esmee de Boer, John van Santen e.a.
zo 18 sep '22 15:00 - 16:00
zo 18 sep '22
15:00 - 16:00
  • zo 18 sep '22
    15:00 - 16:00
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De Kleine Prins: “Grote mensen willen soms iets worden wat ze eigenlijk al zijn. Ze begrijpen nooit iets uit zichzelf en het is vervelend hen alles uit te moeten leggen”!

Een voorstelling gebaseerd op het bekende boek De Kleine Prins van Antoine de Saint – Exupéry, Franse schrijver en vliegenier (1900 – 1944). Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen en ook grote mensen te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen.

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen.

Hij ontmoet o.a. een Koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland.

De Vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen… De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden…

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?