zo 15 dec '19 15:00 - 16:15
Liedjes bestellen bij de snackbar

Hippe Gasten (6+)

Doe mij een liedje Speciaal
zo 15 dec '19
15:00 - 16:15

Heb jij zin om een liedje te bestellen bij de snackbar? Bij deze kindershow krijg jij hem gewoon op bestelling en Hippe Gasten geven hem een onvergetelijk sausje.

Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het liedje pakt je beet en het vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Je kunt niet meer stoppen met luisteren… Je kunt niet meer stoppen met meezingen of dansen!

In deze spiksplinternieuwe theatershow gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag. Wat is een liedje en wat doet een liedje? Bij Doe mij een liedje speciaal worden liedjes besteld bij een snackbar. Je krijgt een kijkje in de keuken en ziet hoe alles vakkundig wordt bereid. Voor sommige kinderen wordt er speciaal een liedje op maat gemaakt. Vol interactie en publieksparticipatie. Natuurlijk overgoten met een rocksausje en muzikale stunts om nooit meer te vergeten.

Over Hippe Gasten
Hippe Gasten is een band speciaal voor kinderen. De band bestaat uit vijf topmuzikanten die allemaal een voorliefde voor rockmuziek hebben. De liedjes met leuke en uitdagende teksten, gespeeld door een super strakke band, vallen ook erg goed in de smaak bij de ouders.

Entreeprijzen
Volwassenen € 18,50 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket)
Kinderen t/m 12 jaar € 15,00 (excl. € 1,85ticketkosten per ticket)

Houdt je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!