Exodus

Klaas Prins
Hoe kom je van schaamte af?
wo 5 okt '22 20:15
wo 5 okt '22
20:15
  • wo 5 okt '22
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

In zijn tweede voorstelling 'Exodus' gaat cabaretier en muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van schaamte. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je er van af?

Klaas schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft. Of dat zijn oma erachter komt dat hij niet meer in God gelooft.

Maar aan de andere kant ziet hij dat mensen heel veel dingen doen waar hij zich dan weer voor zou schamen. Pratende mensen in de stilte coupé bijvoorbeeld, of mensen die alles geloven wat ze op Facebook zien.

Biografie Klaas Prins
Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt ('First Dates', 'Beste Kijkers' en 'Ranking the Stars'), was hij te zien in 'Hufterproef' (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV.

Cabaretpakket
Deze voorstelling maakt deel uit van het Cabaretpakket. Maar liefst vijf keer keihard lachen om de meest prettig gestoorde cabaretiers voor slechts € 60,00. Klik hier voor meer informatie en reserveren.