vr 13 dec '19 20:15 - 21:50
Ellen & The Magpie Orchestra en route

Ellen ten Damme

Casablanca
vr 13 dec '19
20:15 - 21:50

Ellen Ten Damme neemt je mee op een zinderende reis naar het zuiden. Van Parijs op weg naar het exotische Casablanca.

Na het grote succes van de show Paris-Berlin kon een vervolg met allemaal nieuwe nummers, niet uitblijven. Deze keer gaat Ten Damme nog zuidelijker, met Parijs als startpunt voor deze nieuwe muzikale zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca.

En een vleugje Arabique
Samen met haar achtkoppige superband The Magpie Orchestra brengt topentertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. Casablanca vormt een spannende mix van culturen. Francais met een vleugje Arabique, laat dat maar aan Ellen over.

Een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen.