Get Up Stand Up

Naturally 7
Zoveel meer dan een a cappella groep
do 3 nov '22 20:15
do 3 nov '22
20:15
  • do 3 nov '22
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Verbazingwekkend! Sensationeel! Fantastisch! – dat zijn een aantal reacties van mensen die voor het eerst Naturally 7 ervaren. Muziek is een universele taal en dat is te zien door de reacties over de hele wereld, van Azië en Australië tot Europa en de Verenigde Staten.

De Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 overtuigt het publiek met hun ‘Vocal Play’ waarmee ze meerstemmige zang naar een ongekend niveau brengen in een act van wereldformaat. Vocal Play gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band. Ze zingen niet alleen, maar met hun stem zijn ze ook instrumenten. Ze zijn hun eigen band zonder echte instrumenten te gebruiken. Het geluid is verbazingwekkend! Sensationeel! En fantastisch!

In 2019 vierden ze hun 20e verjaardag. Dit werd gevierd met nieuwe releases en remixes van beroemde hits, zoals Wall of Sound. Ze stonden in de finale van de nieuwe tv-show The World’s Best en gingen met de titel The World’s Best Group Champions naar huis. En ze toeren natuurlijk over de hele wereld!

Onovertroffen stemkunst. (...) een ware toevoeging tussen het gelikte Amerikaanse popgeweld

House of Reviews