Max van den Burg

Cultureel Erfgoed
Als het ooit nog overwaait...
do 22 sep '22 20:15
do 22 sep '22
20:15
  • do 22 sep '22
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

'Cultureel Erfgoed' is een dynamische one-man cabaretshow vol grappige types, scherpe interactie, mooie muziek en rake persiflages, over vooruitgang, nostalgie en aanpassings(on)vermogen, in altijd veranderende tijden.

Cultureel Erfgoed
Terwijl buiten de culturele oorlog woedt, zit Max binnen op de bank te radicaliseren. Van al die schreeuwende wappies en wokies, op links en rechts, wordt hij radicaal midden en verlangt hij maar één ding: Wolter Kroes te zijn. Hij geniet van zijn kleine wereldje van poepluiers, natte doekjes, koken met vrienden en verdedigt zijn parkeerplaats voor de deur als een “redneck on steroids”. Terwijl gestaag zijn buik én de overwaarde op z’n huis groeien, wacht Max tot het allemaal over gewaaid is. Áls het ooit nog overwaait....

Biografie
Max van den Burg (Eindhoven, 1971) maakte sinds het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2008, muzikale en theatrale cabaretprogramma’s, waarin het showelement, zijn oprechte verwondering en een vrolijke boosheid over alles om ons heen, samenkomen in een prikkelende, gevarieerde en altijd verrassende cabaretmix.

Cabaretpakket

Deze voorstelling maakt deel uit van het Cabaretpakket. Maar liefst vijf keer keihard lachen om de meest prettig gestoorde cabaretiers voor slechts € 60,00. Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Een cabaretshow van Max van den Burg is altijd een theatraal eenmansspektakel, waar de verhalen, de types, de persiflages en de muziek je om de oren vliegen, en je je zeker geen moment verveelt!

Clown Bassie