Opvliegers Girls on Fire!

Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman
De OPVLIEGERS zijn terug!
di 14 feb '23 20:15
di 14 feb '23
20:15
  • di 14 feb '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Na het overdonderende succes van de theatervoorstellingen OPVLIEGERS, komen de vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman met het leukste feelgood concert van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire!

Een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen, zoals I’m Every Woman, Respect, Girls Just Wanna Have Fun en Telkens weer. Afgewisseld met hun zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen.

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrière moeders het vol in ‘a men’s world’? Hoelang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot.

Dus heb je zin om mee te zingen, mee te dansen, maar zeker ook om te lachen? Kom dan met je vriendinnen (en beste vriend) naar Opvliegers Girls on Fire! Hét vriendinnen uitje van het jaar met Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman. 

50+ and still on fire! (soms iets te veel, zet open dat raam!)

Dames Deal
Deze voorstelling maakt deel uit van onze Dames Deal. Geniet jij ook zo van de heerlijke avondjes uit met je vriendin, zus, moeder of dochter? Dan is onze Dames Deal echt iets voor jou! Voor slechts € 99,00 geniet je van vijf uitjes bomvol muziek, toneel en cabaret! Klik hier voor meer informatie en reserveren.