Koos & Moos (4+)

Mitch Wolterink en Florens Eykemans
Op avontuur voor een groene aarde!
zo 30 okt '22 14:30
zo 30 okt '22
14:30
  • zo 30 okt '22
    14:30
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Maak kennis met de leukste, liefste en dapperste koala óóit! Tegen de tijd dat Koos in ons theater staat, heeft iedereen hem in zijn hart gesloten.

Het is geen geheim dat onze aarde het best een beetje zwaar heeft, maar de meeste mensen weten niet precies wat er écht aan de hand is en wat ze er aan kunnen veranderen... In deze vrolijke voorstelling laat Koos ons zien dat je zelf meer kan doen dan je denkt!

Koos de Koala is vanuit het verre Australië naar Nederland gekomen om kinderen lichtvoetig in aanraking te brengen met de grote milieuthema’s. Het is zijn missie om bewustwording te vergroten over de natuur, dieren en het klimaat. En dat doet hij samen met zijn allerbeste mensenvriend Moos. Hij heeft energie voor 10! De twee vertellen elkaar spannende verhalen, zingen samen liedjes en halen grappen met elkaar uit.

Online YouTube-serie
In de gelijknamige YouTube-serie gaan Koos en Moos – net als in deze voorstelling gespeeld door Florens en Mitch - opzoek naar antwoorden op al hun klimaatvragen. Ze ontdekken waarom we lief moeten zijn voor onze aarde. De liedjes en verhalen zijn naast leerzaam ook heel erg leuk. 

De online serie geeft een goede sfeerindruk van de voorstelling. Ook die speelt zich grotendeels af in het huis van Moos, die zo lief is om tijdelijk onderdak te bieden aan Koos, nu hij in Nederland is. Samen gaan ze op avontuur voor een groene aarde!

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?