Swing mee met Swingin’ in New Orleans!

Swingin’ in New Orleans

The Legends ft. Michael Varekamp
do 21 nov '19
20:30 - 22:40
  • do 21 nov '19
    20:30 - 22:40
    Kleine Zaal geplaceerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Heb je tickets voor deze voorstelling gereserveerd? Dan word je hierover geïnformeerd door ons Informatiepunt.

We reizen af naar het zuiden van Amerika, naar de bakermat van de Jazz: New Orleans. De stad die bekend stond om zijn straatparades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras. In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino.

In het diepe zuiden van de VS transformeerden boerenschuren na zonsondergang tot zwoele nachtclubs. Hier zwaaiden blues en jazz de scepter tot het weer licht werd. The Legends, onder leiding van trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, verwelkomen het publiek in hun eigen eenvoudige maar sfeervolle plattelands nachtclub. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Nummers als Mac the Knife, Petite Fleur en natuurlijk When the Saints Go Marching In kunnen rekenen op gloedvolle vertolkingen in deze inspirerende voorstelling. Swing mee met Swingin’ in New Orleans!

Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong!

★★★★ NRC