Komt een vrouw bij de dokter

Maartje van de Wetering, Xander van Vledder, Teunie de Brouwer en Marie Louise Stheins
Ontroerend toneel naar de bestseller van Kluun
di 2 mei '23 20:15
di 2 mei '23
20:15
  • di 2 mei '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Hoe heb je lief en hoe vind je humor als de dood steeds dichterbij komt? De ontroerende theaterbewerking ‘Komt een vrouw bij de dokter’ naar de roman van Kluun brengt het openhartige verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft.

Theaterbewerking
Van de debuutroman en bestseller van Kluun werden 1,2 miljoen exemplaren verkocht en in 2009 verscheen de filmbewerking. Nu heeft Kluun zijn zegen gegeven voor de theaterbewerking van deze aangrijpende liefdesgeschiedenis. Bewerkt door Koen Caris, die ook de voorstelling ‘Bonita Avenue’ schreef, over twee strijdlustige en imperfecte mensen wiens liefde tot het uiterste wordt getest door een vijand die ze niet kunnen verslaan. 

Bloeien of neergaan
Onder de regie van Ignace Cornelissen brengen Maartje van de Wetering, Xander van Vledder, Teunie de Brouwer en Marie Louise Stheins het openhartige verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft. Stijn houdt van zijn leven en het leven houdt van hem, totdat de liefde van zijn leven Carmen de diagnose borstkanker krijgt. Terwijl zij behandeld wordt, zoekt de overspelige Stijn een uitvlucht in het nachtleven, vrouwen en een affaire. Wat doet rouw met je? Kun je begrip opbrengen voor vreemdgaan als het helpt om overeind te blijven? En hoe houd je de moed erin als je eigen lichaam je in de steek laat? Een voorstelling over liefde, schofterigheid, schuldgevoelens, afscheid nemen en het vinden van humor als de dood steeds dichterbij komt.

Dames Deal
Deze voorstelling maakt deel uit van onze Dames Deal. Geniet jij ook zo van de heerlijke avondjes uit met je vriendin, zus, moeder of dochter? Dan is onze Dames Deal echt iets voor jou! Voor slechts € 99,00 geniet je van vijf uitjes bomvol muziek, toneel en cabaret! Klik hier voor meer informatie en reserveren.