Kerst Op Sterk Water

Daniel Koopmans, Dave Luza & friends
Heerlijk improvisatiecabaret
di 13 dec '22 20:15
di 13 dec '22
20:15
  • di 13 dec '22
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De perfecte kerst; iedereen samen, een heerlijk diner en een dik pak sneeuw. Zou het ooit nog eens voorkomen dat al deze ingrediënten samenkomen?

Natuurlijk, want er is hoop én er is Op Sterk Water. Daniel Koopmans, Dave Luza & friends helpen je herinneren dat improviseren niet alleen onontkoombaar is, maar zelfs de oplossing in vele situaties. Ook met kerst! 

Op Sterk Water staat al 20 jaar aan de top. Laat je verbazen door hun snelheid en humor. Train je lachspieren tijdens een ouderwets avondje improvisatiecabaret.

Naast hun voorstellingen in de theaters zijn de heren ook veel te zien op scholen en bij bedrijven. Vanaf april 2022 spelen ze met regelmaat met vrienden van Op Sterk Water speciale shows in Boom Chicago in Amsterdam.

Theaterkwartet
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van ons Theaterkwartet. Hierbij kies je vier voorstellingen om de leukste avonden uit te vieren in Markant Uden kriskras  door alle genres heen. Ga je met ons mee op theateravontuur? Kies 4 voorstellingen (uit 8 voorstellingen) voor € 70,00. Klik hier voor meer informatie en reserveren.