René van Kooten

Op zoek naar René
Vol zelfspot, humor en bekende liedjes
do 17 nov '22 20:15
do 17 nov '22
20:15
  • do 17 nov '22
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

René van Kooten, gevierd musicalartiest én rockzanger, gaat samen met jou Op zoek naar René in Markant Uden. Want wie is René eigenlijk? René maakt een reis langs zijn eigen (muzikale) herinneringen en voegt er uiteindelijk, samen met de zaal, een nieuwe én onvergetelijke aan toe.

Wie is René?
'Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden.' Deze beschouwing hoorde René eigenlijk net iets te vaak tijdens zijn 25-jarige carrière. En als je dan ook nog eens 50 wordt in hetzelfde jaar schreeuwt dit om een zoektocht, een queeste. Want wie is René eigenlijk? De musicalacteur? De rockzanger? Geschiedenisdocent? Of toch die brave huisvader? Samen met een bekende gastartiest, een swingende, rockende live band én jou gaat René op zoek naar het antwoord op deze vragen.

Dames Deal
Deze voorstelling maakt deel uit van onze Dames Deal. Geniet jij ook zo van de heerlijke avondjes uit met je vriendin, zus, moeder of dochter? Dan is onze Dames Deal echt iets voor jou! Voor slechts € 99,00 geniet je van vijf uitjes bomvol muziek, toneel en cabaret! Klik hier voor meer informatie en reserveren.