OG3NE

Samen Uit, Samen Thuis
De allermooiste Nederlandstalige liedjes
zo 30 okt '22 20:15
zo 30 okt '22
20:15
  • zo 30 okt '22
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Heerlijk; een avond ‘Samen Uit’. Genieten van heerlijke muziek en ons ‘Samen Thuis’ voelen in het theater. Dat kan met de magische stemmen van OG3NE. In deze gloednieuwe voorstelling zullen de allermooiste Nederlandstalige liedjes, verpakt in het kenmerkende OG3NE jasje, de revue passeren.

Het is al langer bekend dat OG3NE met hun kenmerkende en unieke meerstemmigheid veel liedjes naar een andere dimensie kan tillen. De Nederlandse muziekscene heeft in het rijke muzikale verleden vele prachtige pareltjes voortgebracht. Hoe zouden deze klinken, met de vocale sensatie van OG3NE? Ben jij ook zo benieuwd? Laat je verrassen in Markant!

Lisa, Amy & Shelly
De drie zeer getalenteerde zussen en zangeressen Lisa, Amy & Shelley worden geroemd om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. In 2014 wonnen zij The Voice of Holland en in 2017 waren de zangeressen de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. Met veel hoogtepunten zoals het ontvangen van gouden platen en uitverkochte concerttournees, veroveren zij met Samen Uit, Samen Thuis op muzikale wijze ons theater!

Wees er snel bij; de concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht!