Vuile Huichelaar

Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes!
Een grandioos meezingspektakel
wo 26 okt '22 20:15
wo 26 okt '22
20:15
  • wo 26 okt '22
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De koninginnen van het meezing-cabaret! Paulette Willemse en Saskia van Zutphen gaan in deze show volledig los. We verheugen ons op een kakafonie van zingende brave borsten die hysterische, tranentrekkende, maar zalige liedjes met ons zingen. Laat je gaan op guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel het foute lied, en laat braafheid en het keurslijf varen!

Niet te braaf
Weg met hoestschaamte, amateurvirologen en coronakilo’s. Weg met gesprekken over de heg of door het raam, hamsterschaamte, het Irma-effect en snotter- en snuitschaamte. Paulette Willemse en Saskia van Zutphen zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die anders misschien links zouden blijven liggen. 

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen
Het duo begon als de groep De Meisjes met Stuck with a Fantasy en werd meteen beloond met een Zilveren Harp. Via de Dutch Swing College Band, Gerard Joling, Koos Mark Big Band, Het Eurovisie Songfestival en alle televisie-programma’s die daarbij hoorden maakten ze furore als de groep Mrs Einstein. Inmiddels zijn de dames sinds 2008 met de ‘niets-dekt-de-lading-feel-good-meezing-cabaret-show’ Vuile Huichelaar op tournee en maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. 

Nummer zeven!
En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het programma! Na een wonderlijke periode van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan. Heerlijk dollen en zingen, want de dames weten van geen ophouden!