70s 80s 90s Disco Night

met Loïs Lane, Kimono en Boogie Nights met dj's van SLAM FM en Radio Veronica
vr 10 jun '22 20:00 - za 11 jun '22 01:00
vr 10 jun '22
-
za 11 jun '22
20:00 - 01:00
  • vr 10 jun '22
    -
    za 11 jun '22
    20:00 - 01:00
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

70s 80s 90s DISCO NIGHT KOMT NAAR MARKANT UDEN!  

De lekkerste funk, disco en (Neder-)pop platen uit de jaren ’70, 80′ en 90'. Van Bee Gees naar Doe Maar, van Snap naar Tina Turner, van Earth Wind & Fire naar Bob Marley en Kool & The Gang naar Abba. Alle toppers komen voorbij en elke track wordt voorzien van bijbehorende videclips. Met als klap op de vuurpijl een spectaculair optreden van Loïs Lane. Garantie voor een avond lang los gaan op de verlichte dansvloer.

Tijdens deze geweldige show met Loïs Lane, Kimono en Boogie Nights wordt je regelrecht teruggevoerd naar de Funky Discotijd!  

 Informatie:
• Uden, Markant
• 10 juni 2022
• 20:00 - 01:00 uur
• Toegang vanaf 21 jaar
• Geen zitplaatsen, wel heerlijk dansen!

 

Onderdeel van:
Evenementenzaal

Loïs Lane
Het begon allemaal 35 jaar geleden tijdens de Grote Prijs van Nederland, toen de zusjes Suzanne en Monique Klemann voor het eerst samen optraden in De Melkweg in Amsterdam. De karakteristieke sound van de band Loïs Lane is geboren en al winnen ze niet: de succesformule is een feit en er volgen jaren vol ongekende avonturen. De popsensatie uit de jaren ’80 scoorden in korte tijd hits als ‘My Best Friend’, ‘It’s the first time’ en ‘Amsterdamned’. Loïs Lane zijn als stijliconen niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. In hun spectaculaire live-shows brachten zij muziek en mode samen. Wanneer superster Prince ze als voorprogramma vraagt voor zijn Europese ‘Nude tour’ is het succes compleet.

Met hun grootste hits als Rode Draad, brengt Loïs Lane met live band een mix van oude en nieuwe songs. Na al die jaren leeft hun muziek nog steeds voort en klinken ze nog even fris en oorspronkelijk.

Info Boogie Nights
De Boogie Nights is het 30+ feest van Nederland. Je hoort de beste muziek uit de 70's, 80's en 90's en ziet op een mega scherm de originele videoclips uit die tijd! Ook ligt er een enorme verlichte dansvloer op je te wachten waar je op los kan gaan. Landelijke bekende dj's Rob Spijker (ID&T, SLAM FM) en Yuri Verstappen (Radio Veronica) die hun sporen al hebben verdiend, zullen voor een ongekende sfeer zorgen. Stilstaan is geen optie!

Info Kimono
Dj’s Kim en Simone draaien afzonderlijk van elkaar al zo’n 20 jaar mee in de Nederlandse Clubscene. In 2019 hebben Kim en Simone hun muzikale krachten gebundeld en toen werd Kimono geboren.

Van Resident Dj in de kroeg tot een podiumplek op de meest toffe festivals. Met hun aanstekelijke energie en heerlijke muziek, ben je verzekerd van een feestje.