Een 100% anti-depressieve voorstelling

Marjolijn van Kooten

Ongestoord
di 12 nov '19
20:30

Zin in een voorstelling waar je echt van op knapt? Dan zit je hier op de goede plek. Humor blijft toch het beste medicijn tegen vrijwel alles.

Het psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voel je jezelf getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten.

Na het succes van de theatervoorstellingen Geen paniek en Ik zie de bui al hangen is er nu Ongestoord, alweer boordevol zwarte humor.

Wat blijft er van je over als je geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maarja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn. En Van Kooten heeft de lach aan haar kont hangen! Deze avond is 100% anti-depressief.

Bijwerkingen:

Lachstuipen en troost. Je knapt er echt van op.