Terug Naar Toen

Terug Naar Toen
za 19 nov '22 22:00 - zo 20 nov '22 03:00
za 19 nov '22
-
zo 20 nov '22
22:00 - 03:00

WIEEEHOOEEE!! TNT IS BACK!!  

 

Alles kan en alles mag bij Terug Naar Toen
JAAA!! Het hoge woord is er eindelijk uit: WE MOGEN WEER!!   Na dat geweldige nieuws uit Den Haag is het tijd om de dansschoentjes weer uit de kast te halen, de teksten van de Atomic Kitten en Natascha Bedingfield weer uit je hoofd te leren en vooral om samen tot diep in de nacht te feesten voor wat we waard zijn!

Terug Naar Toen, zoals je van ons gewend was. Die hits van toen. Die waar je je vingers bij aflikt. De heetste DJ's en de mooiste mensen op aarde verzameld bij Markant in Uden!
Vol verwachting klopt ons hart, dat van jullie ook?

Muziek
De leukste, lekkerste en hipste DJ's van 't land komen langs om je terug te brengen naar een tijd zonder zorgen. Van Britney Spears naar de Backstreet Boys en via Janet Jackson en Robin S nog heel eventjes langs bij Charly Lownoise en Mental Theo.. Om hem even lekker af te sauzen weet je wel?!  

Info & Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 23 februari om 12:00u!!
Tickets: www.terugnaartoen.shop

P.S. Heb jij nog vouchers van een van onze vorige feesten? Deze zijn natuurlijk ook gewoon geldig voor deze editie van TNT! Heb je andere vragen over je kaartjes of vouchers? Stuur dan een mailtje naar info@wolvesagency.nl

Onderdeel van:
Seizoen 22|23