Top 2000

Big Band Party
Let's get loud
ma 18 apr '22 13:30 - 17:00
ma 18 apr '22
13:30 - 17:00
  • ma 18 apr '22
    13:30 - 17:00
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Keihard meezingen, dansen en genieten van de allergrootste hits uit de lijst der lijsten; dat is de Udense Top 2000 live!

Markant Uden en de Udens Big Band presenteren de Udense Top 2000 live – Let’s get loud, een avond vol highlights uit Nederlands bekendste hitlijst. Het belooft een bijzonder veelzijdige avond te worden. Udens Big band heeft alle nummers speciaal gearrangeerd en begeleidt het regionaal toptalent op het podium. 

Udens Big Band
Al 60 jaar Udens Big Band, een begrip in Uden, omgeving en ver daarbuiten. Terugkijkend op een mooie geschiedenis met goede muzikanten, bijzondere optredens en leuke activiteiten. Udens Big Band, een orkest wat met eerste dirigent Willy Brouwers, opvolger Jaap Nijenhuis en huidig bandleider William Kroot steeds een eigen sound weet te creëren. Niet voor niets zijn er diverse leden die al meerdere jubilea meegemaakt hebben.

Ook oud-leden hebben natuurlijk hun steentje bijgedragen aan het succes van Udens Big Band. Daarom zijn ze trots dat ze kunnen aankondigen dat Jaap Nijenhuis nog een keer voor het orkest zal komen staan, Karel van Eerd plaats zal nemen achter de piano en Wim Heijman als gastzanger zal optreden. Samen met Udens Big Band zorgen zij met zijn drieën voor nostalgie met een ‘terug in de tijd’ blok.    

Na afloop is er een spetterende afterparty.

Onderdeel van:
Nieuw