Het geheime leven van geld

Michael Keet
Collegetour en cabaret in één voorstelling
di 13 sep '22 20:30
di 13 sep '22
20:30
  • di 13 sep '22
    20:30
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een voorstelling die zich bevindt in het gebied tussen een collegetour en cabaret waarbij het serieuze onderwerp ‘geld’ licht wordt gemaakt met een lach.

Geld, je houdt ervan of je haat het, maar we hebben het allemaal nodig. Een voorstelling die zich bevindt in het gebied tussen een collegetour en cabaret waarbij het serieuze onderwerp ‘geld’ licht wordt gemaakt met een lach.

Herkenbare verhalen, verschillen tussen man en vrouw, hoe werkt je geldbrein, het uitstellen van het kooporgasme en welk geldtype je zelf bent. Voor iedereen met een interesse in geld en zin heeft in een leuke avond!

Boek 'Wie is de baas: jij  of het geld?'
Aan het einde van de voorstelling ontvang je het boek Wie is de baas: jij of het geld gratis. 

Over Michael Keet
Michael Keet, in zijn tienerjaren geen hoogvlieger op school. Sterker nog, hij is verschillende keren van school gestuurd. Zonder opleiding of relevante werkervaring zag zijn toekomst er niet rooskleurig uit. Hij kreeg de stempel “kansarme jongere” toebedeeld toen hij 21 was.
Michael kreeg de kans om weer naar school te gaan. Deze kans heeft hij gegrepen. Motivatie, energie en drie jaar avondschool bracht hem zijn HBO diploma, daarna studeerde hij bedrijfskunde aan de Open Universiteit. Op zijn dertigste was hij eindverantwoordelijk voor de financiën van een bedrijf met meer dan 400 medewerkers in dienst. Wie had dat gedacht? Michael realiseerde zich dat zijn mindset één van de krachtigste dingen was die hij bezat.

Na 13 jaar verruilde Michael zijn loopbaan voor ondernemerschap. Met 'gezond boeren verstand' en passie richtte hij een administratiekantoor op en ontwikkelde een online boekhoudpakket. Het ondernemen bleek toch anders te lopen dan gedacht. Zijn inkomen halveerde, schulden kwamen om de hoek kijken.

Monyfullness
Het gekke was dat tijdens zijn loopbaan Michael geldstress ervaarde. Op het moment dat Michael met de rug tegen de muur stond voelde hij totaal geen geldstress. Een vreemde gewaarwording. Zijn mindset ten opzichte van geld was veranderd en bracht hem nieuw perspectief. Hij combineerde zijn financiële en mindfulness expertise en creëerde Moneyfulness. Zijn boek Moneyfulness is in 2020 uitgegeven in de Verenigde Staten. Op basis van zijn boek, ervaringen en verhalen is deze show samengesteld.

Dit is een voorstelling waarvoor Markant Uden alleen de kaartverkoop verzorgt.