Het rijke leven van fenomeen Joe Cocker

The Life Of A Man - Joe Cocker Theatertour

Cry Me A River Band
za 26 okt '19
20:30

Beleef de muziek uit het rijke oeuvre van Cocker. Een avond vol anekdotes uit het turbulente leven van de man die zong en bewoog alsof zijn leven ervan afhing.

John Robert Cocker is een legende. Hij schokte de muziekwereld vijftig jaar geleden met zijn bloedstollende versie van The Beatles song With A Little Help From My Friends op het historische festival Woodstock. De koning van de cover stierf op 22 december 2014.

Het concert The Life Of A Man - Joe Cocker biedt naast de muziek uit het rijke oeuvre van Cocker een avond vol anekdotes uit het turbulente leven van de man die zong en bewoog alsof zijn leven ervan afhing. En natuurlijk wordt er verteld over zijn grote demonen drank en drugs, die hem in de jaren ’70 bijna fataal werden.

Beleef het mee, samen met de overweldigende Cry Me A River band - het rijke leven van een fenomeen. Een avond met hits als Summer In The City, Have A Little Faith In Me, You Are So Beautiful, You Can Leave Your Hat On, Delta Lady, Up Where We Belong en Feelin’ Alright.

Entreeprijs
€ 24,00 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)

Let op: dit is een sta-concert. Er zullen een beperkt aantal zitplaatsen zijn (krukken), deze zijn niet te reserveren.