Show vol spannende én vrolijke griezelavonturen

Griezelbus on tour (6+)

Paul van Loon, Andere Snuiters & P. Onnoval
zo 20 okt '19
14:30

In deze muzikale show vol spannende én vrolijke griezelavonturen neemt Paul van Loon je samen met zijn band Andere Snuiters mee op reis naar de wereld van Dolfje Weerwolfje, de Griezelbus en andere nachtwezens. Kom… Als je durft!

Neem een kijkje in de échte Griezelbus, dans op swingende muziek en luister naar spannende verhalen. En of dat niet genoeg is, kun je ook nog de geestelijk vader van de Griezelbus zelf ontmoeten: Paul van Loon. Ga met hem op de foto en scoor een handtekening voor in je boek.

En niet alleen in de theaterzaal is het griezelen geblazen, maar ook tijdens de swingende (gr)afterparty met griezeldisco in de foyer. Ook kan je in de Griezelbus een quiz spelen en zijn er griezelspellen in de foyer.

Kom verkleed
Kom jij ook verkleed naar het theater, als één van de personages uit de boeken van Paul van Loon bijvoorbeeld. Zoals Dolfje Weerwolfje of Foeksia de miniheks. Maar verkleed komen als een vampier, een boze heks of als een leuk monster mag natuurlijk ook!

Knutsel- en winactie i.s.m. bibliotheek Uden (6 t/m 12 jaar)
Wil jij 2 kaartjes winnen voor deze stoere voorstelling? Kom dan naar de opening van de Kinderboekenweek op woensdag 2 oktober 2019 tussen 14.00-16.30 uur in bibliotheek Uden en maak van een oude schoenendoos jouw eigen spannende Griezelbus!

Naast het bouwen van je Griezelbus zijn er deze middag nog veel meer leuke activiteiten in de bibliotheek Uden en Volkel met als thema “Reis mee!” waaraan je gratis deel kan nemen! Jij reist toch ook mee?!

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!

Onderdeel van:
Kinderserie

Het is duidelijk: ook als Paul van Loon voor theater kiest, weet hij de lezer weer te betoveren.

Brabants Dagblad

Tip!

Ga met Paul van Loon op de foto en scoor een handtekening voor in je boek.