Herbeleef de rockende sixties

A tribute to Creedence Clearwater Revival

The Fortunate Sons (USA)
za 19 okt '19
20:15

Je waant je weer even in de jaren 60. Geniet van de grootste hits van een de populairste rockgroepen ooit! De muziek van C.C.R. wordt tot in perfectie nagespeeld door de Amerikaanse band.

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als Bad Moon Rising, Proud Mary en Down On The Corner. De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago zet in de Nederlandse theaters een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R.

Na een regen van hits viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in ons land.

Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, genoemd naar een politiek geladen C.C.R.-nummer. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal weer voor je staan alsof het 1969 is. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte ‘trip down Memory Lane’.

Aanbevolen door poppodium De Pul