Rowwen Heze

Het was een kwestie van geduld
Rowwen Hèze op z’n best
di 28 jun '22 20:15 - 21:55
di 28 jun '22
20:15 - 21:55
  • di 28 jun '22
    20:15 - 21:55
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Rowwen Hèze doet waar ze het beste in zijn; zichzelf zijn. Van uptempo feestnummers tot ontroerende kleine nummers. Muziek die mensen raakt.

Rowwen Hèze is een Limburgse dialectband uit America. Hun muziek laat zich moeilijk categoriseren. Van singer-songwriter, Ierse folk en gevoelige ballads tot invloeden van Limburgse fanfare, Tex-Mex en polka-muziek. Hoor je hun muziek, dan is het onmiskenbaar Rowwen Hèze.

Hoewel niet iedereen de Limburgstalige muziek van de band mee kan zingen, kreeg de band veel bekendheid door de jaren met nummers als Bestel Mar, ‘t Roeie Klied, De Neus Umhoeg en natuurlijk Limburg (Kwestie Van Geduld)

In de theatershow Het Was Een Kwestie Van Geduld zie je Rowwen Hèze op z’n best. Als ze de zaak moeten veroveren is de band in z’n element. Met hun volksliederen als wapens gaan ze enthousiast de strijd aan. Een feest van troost. Precies zó wil je ze zien in het theater. Zodra het startsein wordt gegeven gaat de vlag in de grond en doet Rowwen Hèze waar ze het beste in zijn; muziek maken voor de mensen.

Rowwen Hèze zal onderaan beginne in de Nederlandse en Belgische theaters. Het was een kwestie van geduld…