Aaron Crow

Fearless
Adembenemende beleving
za 16 apr '22 20:15
za 16 apr '22
20:15
  • za 16 apr '22
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Een uniek spektakel waar gevaarlijke stunts elkaar opvolgen, met plaats voor een komische noot en een vleugje poëzie. FearLess is een feel-good - en grensverleggende - show waarin zowel artiest én publiek zichzelf zal overstijgen

Een adembenemende beleving waarbij je constant op het puntje van je stoel zit. Dat is de beste manier om de show FearLess van Aaron Crow te omschrijven. 

Aaron Crow is één van de beste ‘dangeracts’ ter wereld, met meer dan 500 miljoen online views, shows op Broadway, The Sydney Opera House en London West End en zijn deelname aan America’s Got Talent (halve finale) en Britain’s Got Talent (halve finale).

FearLess is een uniek spektakel waar gevaarlijke stunts elkaar opvolgen, met plaats voor een komische noot en een vleugje poëzie. FearLess is een feel-good - en grensverleggende - show waarin zowel artiest én publiek zichzelf zal overstijgen. 

FearLess kreeg vijf sterren van TimeOut en The Sydney Herald op het laatste Edinburgh Fringe Festival. Voor zijn podium prestaties kreeg Aaron Crow The International BrandLaureate Award, een prijs die  ooit door onder anderen Steve Jobs en Nelson Mandela in ontvangst is genomen.