do 27 feb '20 13:30 - 16:00
Juf Roos & Gijs voor het eerst in het theater

Juf Roos gaat op vakantie (2+)

Juf Roos & Gijs
do 27 feb '20
Vanaf 13:30
 • do 27 feb '20
  13:30 - 14:50
  Theaterzaal
 • do 27 feb '20
  16:00 - 17:20
  Theaterzaal
 • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun harten gesloten. En nu komen ze allebei voor het eerst naar het theater en beleven er een spannend avontuur.

Juf Roos is dé YouTube-hit van het jaar. In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs dan ook in hun harten gesloten. En nu komen ze allebei voor het eerst naar het theater waar ze een spannend avontuur beleven. Juf Roos wil graag op vakantie en onderweg vindt Gijs ook nog een weggelopen hondje. Uiteindelijk komen ze op de boerderij van Tante Tulp. Maar waar is Tante Tulp toch?

Zing & doe mee

In dit nieuwe theateravontuur worden de kinderen en hun ouders steeds betrokken om mee te doen met de voorstelling. Samen met Juf Roos en Gijs brengen zij het avontuur tot een goed einde. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee, samen met Juf Roos en Gijs.

Hou je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!

Juf Roos is dé YouTube-hit van het jaar. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs dan ook in hun harten gesloten.