Een luchtige theatersolo 'Over-Leven'

Kitty Trepels - van Mil

Niemandsland
zo 13 okt '19
20:30

Wat nu als je langer blijft leven dan je zelf verwacht had? Kitty van Mil laat op hilarische wijze zien dat gevaar ook in de kleine hoekjes van het leven kan zitten.

"We hebben een kuur waarmee we je leven willen proberen te verlengen", hoorde Kitty van haar oncoloog Paula van Breda. Maar wat nu als je langer blijft leven dan je zelf verwacht had? Dan komt Kitty van Mil ‘gewoon’ met een derde solovoorstelling!

In Niemandsland komt ze met vallen en opstaan in de meest hilarische situaties terecht. Ze ontdekt dat 'het gevaar' ook in 'onverwachte kleine hoekjes' kan zitten. Met een wielrenfiets op je hoofd op een Udense rotonde, gevaarlijke herfstblaadjes, bevolkingsonderzoekpaniek, een haperende versnelling op de Monte Toro, een witte mensenhaai in de Middellandse Zee en een 'Volare' neuriënde, allergische reisgenote met een koffer vol knoflooksaus in een Spaanse hittegolf.

Kitty gaat een serieus gesprek aan met Vincent van Gogh en ook Jezus duikt onverwacht op. Niets is voorspelbaar. Ook Tumor Theodoor niet. Hij krijgt onverwacht te maken met een stereotactische aanval. Alles komt voorbij in Niemandsland. Maar denk eraan: “Geniet, Enjoy, niet omdat het kan, maar omdat het MOET! Fijne dag!”

Denk eraan: ‘Geniet, Enjoy, niet omdat het kan, maar omdat het MOET! Fijne dag!’