Een betoverende musical voor de héle familie!

Sprookjesboom (3+) (try-out)

De Efteling Theaterproducties
za 28 sep '19
16:00

De Sprookjesbosbewoners ontdekken een écht mens in het Sprookjesbos… een houthakker. Iedereen is in rep en roer. De Sprookjesboom is een vrolijke, interactieve Efteling-musical voor de hele familie!

Een 'écht mens’ in het Sprookjesbos… Als de houthakker - na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet. Helpen jullie mee om het Sprookjesbos te redden?

Met leuke meezingliedjes

Een vrolijke, interactieve, familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en alle andere Sprookjesbosbewoners. Met leuke meezingliedjes als Stampen, Stampen, Stampen en Hout Hakken. Zing, dans en stamp mee in dit grootse avontuur!

Zicht voor kinderen
Houd er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn.

Workshop bij bibliotheek Uden en winactie
(voor kinderen van2 t/m 6 jaar)

In samenwerking met De Biibliotheek Uden organiseren we leuke activiteiten rondom een aantal speciaal geselecteerde voorstellingen. Om lekker mee te kunnen zingen met de liedjes uit de musical en alvast te genieten van leuke sprookjes wordt er een Sprookjesboom-mee-zing-workshop georganiseerd op zaterdag 7 september van 11.30-13.00 uur in De Bibliotheek Uden. We gaan de liedjes uit de voorstelling samen zingen en je kunt luisteren naar de mooiste sprookjes.

Winnen:
Wie in de periode van 7 tot 14 september het mooiste filmpje inzendt waarop je het liedje het liedje Hout hakken of Stampen zingt (beiden uit de musical) maakt kans op 2 gratis ticktets voor deze voorstelling. Mail het filmpje naar uew@nobb.nl, o.v.v. naam, telefoonnummer en emailadres + vermelding van de leeftijd van de kinderen.

Let op: Ingezonden filmpjes worden eigendom van de bibliotheek en kunnen voor publicatiedoeleinden gebruikt worden.

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!

Als de houthakker - na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet.