Tribute aan een levende legende

Neil Diamond Memories

De Neil Diamond Memories Band
za 14 sep '19
20:15

Deze band brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol herinneringen, sfeer, emotie en muzikale Seventies. Geniet van een avond Neil Diamond vol met zijn grootste hits.

Een top tributeband uit eigen land met internationale allure: De Neil Diamond Memories Band. Elf bevlogen muzikanten nemen u mee terug in de tijd, waar frontman en ras-entertainer Marcel Mulders (de beste NEIL DIAMOND vertolker van Nederland) in de huid kruipt van Neil Diamond.

De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken in een show die geïnspireerd is op de legendarische concerten Hot August Night en Love At The Greek van de grote meester. Deze band brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie en emotie, en laat u die kleurrijke en muzikale Seventies herbeleven.

Beleef een avond vol mooie herinneringen, sfeer, emotie, de artiest Neil Diamond, en geniet van de vele hits; oa. Sweet Caroline, I am I Said, September Morn, I’m a believer en natuurlijk het prachtige duet You don’t bring me flowers.

Stap in de tijdmachine en voel alsof je live aanwezig bent bij één van Neil Diamond’s grootste concerten.