TITANIC de musical

René van Kooten, Mariska van Kolck e.a.
Het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie
di 21 jun '22 - wo 22 jun '22
di 21 jun '22
-
wo 22 jun '22

Titanic vertelt het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast beleef je nu in Markant Uden. 

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musical successen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast beleef je nu in Markant Uden. Mis het niet en beleef een onvergetelijke avond uit.

Droom mee met het verhaal over hoop, liefde en ambitie
10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derde klas passagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklas passagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musical productie met live-orkest beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

CAST
René van Kooten, Richard Spijkers, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Wieneke Remmers, Marijn Brouwers e.v.a. 

Adembenemend, fantastisch gezongen

**** Volkskrant