Do's and dont's, tips and tricks

Leer van Fred Live

Fred van Leer
vr 10 apr '20
20:15
  • vr 10 apr '20
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Wil je je aanmelden voor de wachtlijst? Klik dan op bovenstaande button, je ontvangt dan een bericht wanneer er kaarten beschikbaar komen.

Op dit moment de bekendste stylist van de Nederlandse tv. Was jarenlang coach van Hollands Next Top Model. Kleedt presentatrices en artiesten. Heeft zijn eigen YouTube-kanaal waar hij onder meer te zien is in FIP (Fred’s Important People) en In bed met Fred.

Hij heeft 297.000 volgers op Facebook en 488.000 op Instagram en is binnenkort te zien op TLC met zijn eigen programma. En dit voorjaar brengt hij ook nog even een eigen boek uit met de titel 'Leer van Fred'.

Leren van Fred deden duizenden enthousiaste vrouwen ook al tijdens zijn workshops op o.a. het LINDA festival en Share a Perfect Day. En dat inspireerde Fred van Leer zo enorm, dat hij nu ook het theater in gaat! Zodat elke Nederlandse vrouw kan leren van Fred van Leer.

Leer van Fred Live
is echt een avond voor vouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Leer van Fred Live wordt een hilarische avond uit voor de nieuwsgierige vrouw die the do's and dont's wil weten qua kleding, die tips en tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen. Want Fred luistert en adviseert.

Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is

Fred van Leer