wo 31 mrt '21 20:15 - 21:45
Do's and dont's, tips and tricks

Leer van Fred Live

Fred van Leer
wo 31 mrt '21
20:15 - 21:45
  • wo 31 mrt '21
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is uitverkocht. Word je graag geïnformeerd wanneer er tickets vrijkomen? Laat jezelf dan op de wachtlijst plaatsen.

Op dit moment de bekendste stylist van de Nederlandse tv. Was jarenlang coach van Hollands Next Top Model. Kleedt presentatrices en artiesten. Heeft zijn eigen YouTube-kanaal waar hij onder meer te zien is in FIP (Fred’s Important People) en In bed met Fred.

Hij heeft 297.000 volgers op Facebook en 488.000 op Instagram en is binnenkort te zien op TLC met zijn eigen programma. En dit voorjaar brengt hij ook nog even een eigen boek uit met de titel 'Leer van Fred'.

Leren van Fred deden duizenden enthousiaste vrouwen ook al tijdens zijn workshops op o.a. het LINDA festival en Share a Perfect Day. En dat inspireerde Fred van Leer zo enorm, dat hij nu ook het theater in gaat! Zodat elke Nederlandse vrouw kan leren van Fred van Leer.

Leer van Fred Live
is echt een avond voor vouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Leer van Fred Live wordt een hilarische avond uit voor de nieuwsgierige vrouw die the do's and dont's wil weten qua kleding, die tips en tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen. Want Fred luistert en adviseert.

Deze avond kun jij niet alleen genieten van een waanzinnige voorstelling van Fred van Leer maar ook helemaal los gaan bij onze Ladies Night. Bij verschillende shops kun jij de leukste items scoren. Een nieuwe outfit bij Shopped by Lot, de leukste sieraden van Sierden bij Onz of kies jij toch liever voor de heerlijke handdoeken van Optidee.

De deuren voor de Ladies Night gaan om 19.00 uur open, laat de shoppingmadness maar beginnen!

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is

Fred van Leer
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie