do 19 mrt '20 20:15 - 21:45
Ontwapenend grappig

Patrick Laureij

Nederlands Hoop
do 19 mrt '20
20:15 - 21:45
  • do 19 mrt '20
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is uitverkocht. Word je graag geïnformeerd wanneer er tickets vrijkomen? Laat jezelf dan op de wachtlijst plaatsen.

Hij is veelbelovend en heeft lef. Tegelijk macho en ontwapenend, maar vooral grappig. 

"Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld 'Nederlandse Hoop'. Het zou tof zijn als je langskomt." - Patrick Laureij. Hij is veelbelovend en heeft lef. Tegelijk macho en ontwapenend, maar vooral grappig.

Zijn debuutshow Dekking Hoog werd een gigantisch succes. Hij speelde een latenight voor een uitverkocht Carré, was het voorprogramma van Anouk in Ziggodome en sloot zijn officiële tournee af met drie avonden uitverkocht in het oude Luxor Theater Rotterdam en een uitverkocht Paradiso. Als kers op de taart is Dekking Hoog genomineerd voor de Neerlands Hoop (de cabaretprijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief).

En nu komt Patrick met zijn nieuwe show Nederlands Hoop naar Markant Uden.
 

Dit debuutprogramma is een mozaïek van waarnemingen en gedachten zoals je het niet vaak ziet. (…) Laureij is een stoere gozer die zijn ongemakkelijke verhouding tot zachtheid en gevoelens graag uitbuit.

Het Parool